De Cafetaria 2017-12-27T10:27:28+00:00

Ralph Markwat
Ralph MarkwatDirecteur FHC Formulebeheer

Samen kijken naar de toekomst

Ieder jaar proberen we door het uitbrengen van De Cafetaria jou als ondernemer te inspireren. De wereld van eten en drinken verandert nu eenmaal in rap tempo. Wij van FHC Formulebeheer zijn van mening dat ook onze cafetaria aan verandering onderhevig is. Daarom ook dit jaar weer een blad vol inspiratie en trends met dit keer als thema ‘waardecreatie’. 

Het onderscheidend vermogen dat nodig is om waarde te creëren, behaal je door verschillende factoren. Dat kan een uniek product zijn, opvallende presentatie, de ultieme gastbeleving of een dienst als bezorgen.

Mocht je ook in dialoog willen over de trends en ontwikkelingen, schroom niet om me eens te contacten.
Ik wens je veel leesplezier en laat je inspireren!

Ralph Markwat

Heeft u het magazine niet ontvangen? Vraag hem gratis aan via info@fhc-formulebeheer.nl.

Gilbert Boon
Gilbert BoonManager nieuwe franchise vestigingen

‘Een organisatie met gevoel voor de praktijk’

Bij formule organisatie FHC Formulebeheer is Gilbert Boon verantwoordelijk voor werving en selectie van nieuwe formule ondernemers. Al 20 jaar ontwikkelt FHC Formulebeheer de beste cafetaria formules. Waarom zou een zelfstandig ondernemer zich aansluiten bij een cafetaria formule van FHC Formulebeheer?

“De praktijk is het belangrijkste! Dat weten we bij FHC Formulebeheer maar al te goed. Elke dag komen in de gesprekken met cafetaria ondernemers de praktijk problemen en kansen ter tafel. Om een goed contact te houden met de praktijk is FHC Formulebeheer een organisatie met drie gespecialiseerde bedrijfscoaches op de weg en hebben we een eigen Cafetaria Eeterij Family gebouwd in het hoofdkantoor te Nieuw Vennep.

Door deze eigen cafetaria in huis te hebben kunnen producttesten en promoties in de praktijk getest worden door de productontwikkelaars en marketeers van de organisatie. Hierbij worden altijd de franchiseraden van zowel Family als Foodmaster betrokken. Door deze praktijkgerichte aanpak blijft FHC Formulebeheer met de formules Family en Foodmaster dicht bij de identiteit van de cafetaria ondernemers staan en ontwikkeld zij succesvolle campagnes.”

Wanneer u informatie wilt over de cafetaria formules van FHC Formulebeheer, schroom dan niet om contact met ons te zoeken!

Footer_naw