FHC Formulebeheer trots op uitkomst Cafetaria top 100

//FHC Formulebeheer trots op uitkomst Cafetaria top 100

FHC Formulebeheer trots op uitkomst Cafetaria top 100

Maandagavond vond in studio 21 in Hilversum de jaarlijkse bekendmaking van de Snackkoerier  Cafetaria top 100 plaats. Zoals de naam al zegt worden hier de beste honderd cafetaria van Nederland bekend gemaakt. FHC Formulebeheer is goed vertegenwoordigd. Maarliefst zes Family en zeven Foodmaster vestigingen hebben een plek in de top 100 verovert. Met twee provinciewinnaars en een vestiging in de top 4 een resultaat om trots op te zijn!

Sinds jaren hadden zich niet zoveel vestigingen van de formules ingeschreven voor de cafetaria top 100 als dit jaar. Dan is het toch altijd spannend wie de top van Nederland hebben gehaald. Wat het extra spannend maakte is de verandering in de formules die de afgelopen jaren is ingezet. Hoe valt de nieuwe richting van Foodmaster en Family in de smaak bij de vakjury? Het antwoord daarop is duidelijk positief, met als hoogtepunt de benoeming van Family Treffers tot nummer vier van Nederland.

Een stukje uit het juryrapport:

“De branche kan trots zijn op de cafetaria van Corjan en Monique Treffers. Dit is een gave en gezellige zaak met dynamiek, een prachtig interieur en een goed gevuld terras.  Dit interieur valt flink in de smaak, het is thuiskomen, of een plek waar je in de avond even een biertje gaat drinken. In combinatie met het team straalt dit bedrijf een aanstekelijke energie uit.”

Met deze beoordeling is Family Treffers niet alleen nummer vier van Nederland, maar ook provinciewinnaar van Zuid-Holland. Ook in Groningen ging Family er met de provincie titel vandoor. Daar werd Family Winschoten voor het tweede jaar op rij verkozen tot de beste.

“Deze cafetaria is onderscheidend in veel verschillende opzichten. De bijzondere vorm van het pand waarin Family Winschoten is gevestigd, de variatie in tafels (rond en vierkant), de moderne stoelen en planten in potten aan het plafond geven de zaak een speels, sfeervol en uitnodigend karakter. Na binnenkomst volgt meteen een vriendelijke begroeting door de medewerkers. De klant is bij Family Winschoten echt koning, aldus de jury.”

Ook bij Foodmaster waren er lovende juryrapporten. Bij Foodmaster Boskoop, nog geen jaar open en nu al op plek 44, was de jury erg te spreken over de snelheid en kwaliteit van het eten. Daarnaast waren zij enthousiast over de verzorgde uitstraling van de vestiging. Bij Foodmaster Tiel was de jury met name enthousiast over de manier waarop binnen de Foodmaster vestiging aandacht besteed wordt aan de Hollandse frituurcultuur.
Overall zijn het met name de klantvriendelijkheid, het interieur en de hygiëne die punten scoren bij de verschillende Family en Foodmaster vestigingen.

Aan het einde van de feestelijke avond mogen de volgende vestigingen zich rekenen tot de Cafetaria top 100: Foodmaster TielFamily Treffers, Family ‘t Zwaantje, Family Heemskerk, Family Maarheeze, Family Oostzaan, Family Winschoten, Foodmaster Ambachtsgaarde, Foodmaster Boskoop, Foodmaster Malmö, Foodmaster King Lao, Foodmaster de Viersprong en Foodmaster de Zwijs. (klik op de vestiging voor het juryrapport)

2018-10-31T09:01:34+00:00 woensdag, 31 oktober, 2018|Nieuws|