Family Wilnis wordt Foodmaster

//Family Wilnis wordt Foodmaster

Family Wilnis wordt Foodmaster

Een unieke dag afgelopen vrijdag voor ondernemer Wung Man. Zijn Family Wilnis werd in een korte 10 dagen verbouwd tot een gloednieuwe Foodmaster.

Het belang van afhalen

Counter Foodmaster WilnisJuist het feit dat er veel in Wilnis wordt afgehaald, heeft de keuze van Wung Man beïnvloed. Circa 70 procent van zijn omzet haalt hij uit het afhalen. De formule Family bleek hier minder goed bij te passen. Dit hangt samen met recente veranderingen waardoor Family echt een eethuis is geworden. ‘Meer mensen blijven toch eten bij Family,’ stelt Wung Man.

Foodmaster is daarentegen juist een klassiek cafetaria gebleven met veel focus op online bestellen. In de indeling van de zaak is hier ook rekening mee gehouden. De keuken is net iets groter gemaakt, zodat er meer ruimte is om bestellingen klaar te maken en snel te kunnen leveren.

Bekend met Foodmaster

De stap naar Foodmaster is niet alleen logisch, het is voor Wung Man ook een bekende formule. Samen met zijn broer is hij eigenaar van Foodmaster Purmerend waar ze ook veel succes boeken met online bestellen.

Het menu, de stijl en ook de focus van de formule was hij dus al langer gewend. Juist de focus op één formule voor twee zaken vindt Wung Man prettig werken. Het biedt mooie vergelijkingskansen en vergt minder schakelen voor de ondernemer.

Verbouwd en snel weer geopend

Van 19 november tot 29 november sloten de deuren van Family Wilnis officieel. De zaak werd helemaal leeg getrokken. Niet alleen het interieur werd anders. De vloer, muur en counter werden grondig aangepakt en er werden zelf digitale schermen opgehangen. ‘Complimenten aan de aannemer,’ zegt Wung Man. ‘Het is hier binnen 9 dagen verbouwd.’

Zithoek in Foodmaster Wilnis, nieuwe Foodmaster-stijl

De start op 30 november ervaarde Wung Man als goed. De reacties van de klanten waren erg positief. ‘Mensen staan met verbazing te kijken. Dit hadden ze niet verwacht.’

Niet alleen de nieuwe stijl was verrassend, ook de snelle verbouwing valt de klanten op. Waar klanten halverwege november nog een gedateerd cafetaria binnenstapten, stonden ze anderhalve week later in een moderne zaak met strakke inrichting.

Naast de klanten is het duidelijk dat Wung Man zelf ook erg trots is op de nieuwe zaak. Het is een mooie stap voor de toekomst, die er voor Wung Man tevens goed uitziet. Omdat Wilnis een groeiende gemeente is, zit het er dik in dat nieuwe klandizie snel zijn kant op komt.

De nieuwe Foodmaster-stijl

Met de nieuwe Foodmaster Wilnis is Wung Man de zevende ondernemer die zijn zaak in de nieuwe Foodmaster-huisstijl heeft laten omzetten. Tiel, Putten, Boskoop, Nieuw Amsterdam en Schoonrewoerd zijn ook volledig verbouwd.

In oktober 2017 lanceerde Foodmaster de nieuwe stijl. De Foodmaster-huisstijl is fris en modern. Het is uitnodigend en past bij 2018. Het denim en de houten accenten geven rust en het menu op de digitale schermen geeft een duidelijk overzicht.

Zelf ook een eigen Foodmaster starten? Dat kan! Lees meer over de formule Foodmaster en/of neem contact met ons op.

2018-12-06T14:48:11+00:00 donderdag, 6 december, 2018|Nieuws|