FHC Formulebeheer Nieuws 2017-05-16T08:12:44+00:00

Naomi Jansen nieuwe ondernemer Vital4Skool

Op maandag 7 januari opende Naomi Jansen in Leek haar gezonde schoolkantine. Met haar 23 jaar is het opvallend dat ze nu al een eigen zaak is begonnen. Naomi koos de scholengemeenschap rsg de Borgen om het cateringbedrijf op te zetten. Haar oog viel daarbij op de franchiseformule Vital4Skool van FHC Formulebeheer.

dinsdag, 15 januari, 2019|

Foodmaster én Family maken unieke creaties tijdens het Lekkerste Burgermenu

Het was spannend afgelopen dinsdag 8 januari. Op de Horecava streden twee van onze ondernemers voor de prijs Het Lekkerste Burgermenu. Het doel van de wedstrijd is creativiteit en inventiviteit stimuleren. Carin Jagt en Corjan Treffers wisten met unieke smaakcombinaties te komen.

donderdag, 10 januari, 2019|

Digitaliseren? Dat is tijd overhouden voor dat waar je goed in bent!

‘Digitaliseren’… voor veel ondernemers blijft het een lastig begrip. Maar als je het vertaalt naar ‘kostenverlagend en omzetverhogend’ wordt het ineens een stuk interessanter. Want dat is precies wat digitaliseren voor een ondernemer kan betekenen: tijd overhouden doordat alle administratie zoals personeelsplanning, facturatie, maar ook inkoop en bezorgingen allemaal online worden geregeld en met een paar simpele handelingen kunnen worden opgevraagd. En tijd, is dat niet het mooiste dat je een ondernemer kunt geven?

donderdag, 20 december, 2018|

Komt voedsel in de toekomst uit een 3D-printer?

De mogelijkheden van het ‘printen’ van eten zijn legio. In Eindhoven is een bijzonder familiebedrijf gevestigd met de naam byFlow. Het is in 2014 opgericht door de jonge onderneemster Nina (27), haar broer Floris en hun vader Frits Hoff, en is inmiddels marktleider op het gebied van het 3D printen van voedsel.

donderdag, 20 december, 2018|

Even voorproeven: trendtour naar New York

Met het 25-jarig jubileum in het vooruitzicht heeft FHC Formulebeheer al aangekondigd om ondernemers mee te nemen op trendtour naar “the city that never sleeps”. Om een beeld te krijgen van de stad en wat daar allemaal te zien en beleven is gingen marketing manager, Chantal van der Meer, en directeur Ralph Markwat van FHC Formulebeheer op onderzoek uit. Wat halen zij voor inspiratie uit deze veelzijdige stad?

donderdag, 20 december, 2018|