Over ons 2018-08-08T14:25:53+00:00

FHC Formulebeheer geeft jou als ondernemer startersbegeleiding

Geschikte locatie
Meestal begint de samenwerking met het zoeken van een geschikte locatie, die past bij de gekozen formule. Door onze ervaring en contacten met projectontwikkelaars en in de horeca gespecialiseerde makelaars kunnen wij de ondernemer snel helpen bij het maken van de goede keuze.

Verbouwen en inrichten
Ook bij de verbouwing en inrichting van de horecazaak kan de ondernemer rekenen op onze support. Wij adviseren over de juiste apparatuur en materialen. Wij werken met professionele interieurbouwers en vergeten daarbij niet het budget in de gaten te houden.

Een goed ondernemersplan
Ondertussen helpen we jou bij het maken van een goed ondernemersplan. Een gedegen plan is nodig voor het krijgen van de financiering bij de bank. Wij hebben speciale arrangementen voor leningen met gunstige voorwaarden. Daarnaast lopen starters stage bij een ondernemer die werkzaam is onder een van onze formules. Met een marketingplan helpen we de ondernemer die activiteiten te ontplooien die leiden tot publiciteit en nieuwe klanten. De zaak kan open, de ondernemer is er klaar voor!

FHC Formulebeheer is continu op zoek naar goede mogelijkheden op top-locaties. Voor jou selecteren wij locaties waar een formule goed kan renderen. Bovendien bieden wij een aantal bedrijven aan binnen de formule. Voor de actuele projecten kun je contact met ons opnemen.

Ook kunnen wij voor jou in een specifiek gebied zoeken naar een top-locatie.

FHC Formulebeheer websites:

www.family.nl

www.foodmaster.nl

www.vital4skool.nl