FUNCTIE VERVULD Vacature: Marketing- en communicatiemedewerker

//FUNCTIE VERVULD Vacature: Marketing- en communicatiemedewerker

FUNCTIE VERVULD Vacature: Marketing- en communicatiemedewerker

Ben jij een communicatietalent, bekend met alle ontwikkelingen op het gebied van online marketing en houd je van lekker eten en drinken? Dan hebben wij een leuke job voor jou!

(FUNCTIE VERVULD) Marketing- en Communicatiemedewerker

Nieuw-Vennep, 32-40 uur

Wat ga je doen?

Je houdt je bezig met zowel interne, als externe communicatie. Hierin bewaak je zelfstandig deadlines en voortgang van projecten. De belangrijkste verantwoordelijkheden op een rij:

 • Je onderhoudt contacten met de media en betrokkenen
 • Je bent verantwoordelijk voor het opstellen en uitvoeren van het online marketingplan per formule met als voornaamste medium social media. 
 • Je bent betrokken bij marketingactiviteiten rondom acquisitie, waaronder beurzen en direct mails
 • Je bent redactielid van ons jaarlijks uitgebrachte magazine De Cafetaria

Zoals de verantwoordelijkheden al aangeven heb je een breed takenpakket. Om een beeld te scheppen lees je hieronder een greep uit jouw werkdag. 

08:30u: Start van de dag met koffie. Geen standaard automaat, maar goede koffie!

09:00u: Overleg met de afdeling over een nieuwe campagne met als onderwerp: hoe gaan we onze cateringgasten in de schoolkantines in beweging krijgen door middel van ons sponsorship met Apollo Amsterdam Basketball.

11:00u: Je legt de laatste hand aan teksten voor de nieuwe bezorgbrochure en start de nieuwsbrief voor de komende maand op.

12:30u: Gezamenlijke lunch 

14:00u: Aankomende week opent er een nieuwe vestiging. Je belt de betreffende ondernemer en coach voor wat informatie over de opening en vertaalt dit naar persberichten en social posts. Eventueel rijd je naar de vestiging voor het maken van goed beeldmateriaal. Vervolgens check je of de lokale website klaar staat, zodat de vestiging goed van start kan.

16:00u: Een ondernemer belt je. Hij zoekt personeel. Samen stellen jullie een Facebook campagne op om personeel te werven.

17:00u: Weer een dag voorbij gevlogen, je rond je werkzaamheden af. Morgen weer verder!

Wie ben jij?

Voor de functie van Marketing- en communicatiemedewerker zoeken wij iemand die vol enthousiasme onze formules kan uitdragen. Je dient te beschikken over de volgende kenmerken:

 • Affiniteit met horeca is een absolute must
 • Je hebt 2-5 jaar ervaring binnen (online) marketing en/of communicatie
 • Je werkt zelfstandig, zonder voorbij te gaan aan het teambelang
 • Je bent een kameleon die zich gemakkelijk aan kan passen aan jouw gesprekspartner
 • Je hebt een klantgerichte instelling en gaat daadkrachtig te werk

Wie zijn wij?

FHC Formulebeheer is een franchiseorganisatie met drie merken in haar portfolio. Dit zijn twee cafetaria formules en een formule voor gezonde schoolcatering. Het ontwikkelen en het beheren van deze formules gebeurt bij FHC Formulebeheer op een bijzondere manier. Namelijk in nauwe samenwerking met enthousiaste ondernemers, sterke A-merken en horecatotaalgrossiers. Het gezamenlijk streven naar succesvol ondernemerschap is wat de partijen bindt. FHC Formulebeheer bestaat uit een hoofdkantoor met 20 medewerkers en 131 franchise locaties. Als marketing- en communicatiemedewerker ben je onderdeel van de marketingafdeling waar je samenwerkt met twee dtp’ers, een vormgever en de marketing manager. 

Wat bieden wij?

Wij bieden een creatieve en dynamische werkplek. Met de verschillende merken die we voeren kunnen we met recht zeggen dat geen dag hetzelfde is. Daarnaast bieden we:

 • Voldoende mogelijkheden om mee te denken over de formule en organisatie
 • De mogelijkheid tot het opbouwen van een netwerk binnen de foodbranche
 • Een organisatie met korte lijnen
 • Een team met specialisten in verschillende takken binnen de foodbranche 
 • Regelmatig een vrijdagmiddagborrel en bedrijfsuitjes
 • Aandacht voor de vitaliteit van de medewerkers. Zo staat er iedere dag een verse lunch klaar en is er de mogelijkheid om gebruik te maken van een sportschool.

De startdatum is in overleg en bij voorkeur uiterlijk 1 oktober 2019. Je ontvangt een passende beloning voor de functie afhankelijk van leeftijd en ervaring. Voor de uitvoering van jouw functie ontvang je een smartphone. Daarnaast heerst er bij FHC Formulebeheer een prettige werksfeer waarbij er ruimte is voor persoonlijke ontwikkeling.

 Heb je interesse in deze vacature? Mail dan jouw CV en motivatie naar Chantal van der Meer, cvandermeer@fhc-formulebeheer.nl.

2019-08-14T07:36:39+00:00 maandag, 22 juli, 2019|Nieuws|