Vacature: Online Marketeer (Stage)

//Vacature: Online Marketeer (Stage)

Vacature: Online Marketeer (Stage)

Help jij ons meer conversies te bezorgen?

Ben jij creatief met tekst en beeld en heb je passie voor lekker eten? Wil je jezelf verder ontwikkelen op het gebied van online marketing en onze bezorgservice platform helemaal van deze tijd helpen maken? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Wie zijn wij?

FHC formulebeheer is een franchiseorganisatie met drie formules in het portfolio op het gebied van horeca, fastfood en catering. Ons hoofdkantoor staat in Nieuw Vennep. Het bedrijf kenmerkt zich door de open bedrijfscultuur en passie voor foodbranche. De formules hebben onlangs een rebranding ondergaan en online gaan we nu grote stappen maken. Help jij ons mee?

Wie zoeken wij?

Een stagiair die van aanpakken houdt en onze online platformen naar een hoger niveau helpt te tillen.

Hoe ziet een werkweek eruit?

Geen week is hetzelfde bij FHC Formulebeheer. De ene week help je mee met het creëren van nieuwe recepten en de andere week film je voor social media een video van de opening van het ijsseizoen in een van onze vestigingen. Omdat bezorgen niet meer weg te denken is ben je tevens bezig met ons online bezorgplatform naar een hoger niveau te tillen. Hiervoor heb je veel contact met de webbouwer maar ook met de franchisenemers die het gebruiken. Samen met hen en de online marketeer verdiep je je in conversies en het zoekgedrag van klanten. Met de analyses ga je meteen aan de slag!

Ben jij wie wij zoeken?

  • Je volgt een HBO/WO studie richting Communicatie, Nieuwe Media, Marketing of Commerciële Economie
  • Je bent minimaal 32 uur beschikbaar
  • Je hebt affiniteit met Social Media
  • Je hebt affiniteit met horeca (pre)
  • Je kan zelfstandig en precies werken
  • Je bent sterk communicatief en creatief met content

Wat bieden wij?

Wij bieden een dynamische stageplek waar je veel gaat leren van online media.

Interesse?

Ben jij enthousiast na het lezen van deze vacature? Stuur dan je sollicitatie naar info@fhc-formulebeheer.nl. Heb je vragen over de vacature? Neem dan contact op met Chantal van der Meer, cvandermeer@fhc-formulebeheer.nl.

2017-07-03T13:41:06+00:00 vrijdag, 9 juni, 2017|Nieuws|