Vital4Skool 2018-08-07T14:40:12+00:00

Impressie

Vital4Skool

Vital4Skool is een dynamische schoolcatering formule ontwikkeld door specialisten uit de cateringbranche met jarenlange praktijkervaring. Met veel passie voor lekker eten en drinken is een verantwoord en eerlijk schoolcatering concept ontstaan welke aansluit bij de wensen van de gast (zo wordt uw leerling bij ons genoemd) en de behoeften van de schooldirectie.

Door een gezonde leefstijl word je vitaler. Omdat vitaliteit alles te maken heeft met bewustwording en gedragsverandering over een gezonde leefstijl, bestaat de formule Vital4Skool uit meer dan alleen het aanbieden van een broodje gezond of een flesje water.

Vital4Skool heeft 4 kernwaarden, welke te samen het vitaliteitsprogramma van de schoolcatering formule vormen.

Het beleid bestaat uit een verantwoord aanbod van Vers & Lekker eten en drinken, zowel leerlingen als ouders gaan we Informeren & laten Meedoen aan een gezonde leefstijl. De derde kernwaarde Eten & Leren heeft een educatief karakter en de kernwaarde Regelmaat & Beweging brengt uw leerlingen en docententeam fysiek in beweging.

Te gast op uw school

Wanneer u besluit om de schoolcatering uit te besteden aan Vital4Skool, voelen wij ons te gast op uw schoollocatie.

Dat betekent dat wij willen voldoen aan uw verwachtingen. Bij Vital4Skool staat de kwaliteit van de samenwerking met onze opdrachtgevers voorop.

Als organisatie werken we continu aan het in stand houden en optimaliseren van het hoge niveau van de dienstverlening. Onze Vital4Skool cateringmedewerkers zijn gastgericht en hebben passie voor het bereiden en aanbieden van vers en lekker eten en drinken.

Krachtige support

Als zelfstandig ondernemer bent u zelf verantwoordelijk voor het resultaat in uw onderneming.

Maar u staat er gelukkig niet alleen voor. Dat is de kracht van de franchiseformule.

U profiteert van de aanwezige kennis en ervaring en u kunt direct aan de slag. Bijvoorbeeld met een goede naam, een aansprekend logo en alle marketingmiddelen waarvan het effect al vele malen getest is.

Assortiment

Door energie laad je de batterij op. Energie krijg je van een gezond en gevarieerd aanbod voedingsproducten. Via het Vital4Skool ‘oplaadpunt’ (uw schoolkantine) kan de leerling op elk gewenst moment van de dag verse en lekkere producten verkrijgen die voldoen aan de richtlijnen van het Voedingscentrum.

Vital4Skool heeft het heel makkelijk gemaakt voor leerlingen om te kunnen zien welke voedingsproducten gezond zijn en welke minder gezond.

Achter elk voedingsproduct staat een batterij.

Een groene batterij geeft aan dat het voedingsproduct gezond is en dat je het ‘Vaak’ kunt eten. Een voedingsproduct met een oranje batterij kun je beter alleen ‘Zo af en toe’ eten en die met een rode batterij ‘Zo min mogelijk’.

Vital4Skool hanteert een prijsbeleid waarbij groene producten goedkoper zijn dan oranje of rode producten. Door deze positieve prijssturing wordt het de leerlingen gemakkelijker gemaakt om voor het product te kiezen welke goed voor hen is.

 

 

Als school kunt u natuurlijk alles met betrekking tot de catering zelf doen en uitvinden. Dat is een proces van vallen en opstaan en helaas is succes niet gegarandeerd.

Wilt u kunnen terugvallen op professionals en betrokken vakmensen die u kunnen begeleiden en verder brengen?

Dan is een samenwerking met Vital4Skool schoolcatering een oplossing.

Als school kunt u ervoor kiezen om zelf verantwoordelijk te blijven of u besteedt de schoolcatering uit. In beide gevallen krijgt een flinke dosis ondersteuning bij het opzetten en runnen van uw gezonde schoolkantine. Elke school is uniek en een samenwerking zal dan ook altijd op maat zijn.

 

Schermafbeelding 2014-03-06 om 14.23.15

Vital4Skool zorgt daarnaast voor verrassende aanbiedingen. Deze hebben altijd betrekking op gezonde producten met een groene of oranje batterij. Gedurende het schooljaar is er elke twee weken een nieuwe gezonde actie. De acties variëren van een lagere aankoopprijs tot een nieuw recept belegd broodje.

Schermafbeelding 2014-03-06 om 14.22.41

De acties worden in de schoolkantine gecommuniceerd via posters. De jongeren worden door Vital4Skool ook bereikt via Facebook. Jongeren kunnen vrienden worden van Vital4Skool en zich aanmelden als volger. Ze ontvangen dan met regelmaat informatie over gezonde voeding of over nieuwe producten in de schoolkantine. Uiteraard wordt er na schooltijd met de leerlingen gecommuniceerd en wordt er naast acties ook educatieve informatie verstuurd.

  • Ontbijtdagen
  • Kwaliteitsbewaking
  • Formulecoach
  • Opleidingen & trainingen
  • Kleding
  • Social media

 

 

Erkend lid NFV

FHC Formulebeheer is met de formule Vital4Skool erkend lid van de Nederlandse Franchise Vereniging (NFV).

 

 

 

 

Contact

Interesse?

Samenwerken met Vital4Skool Schoolcatering?

Neem dan nu contact met ons op. Wij bekijken dan samen met u wat de mogelijkheden zijn.

Contact