Vital4Skool is een dynamische schoolcateringformule ontwikkeld door specialisten uit de cateringbranche. Al tien jaar wordt er met veel passie voor lekker eten en drinken hard gewerkt aan een formule die aansluit op de wensen en behoeftes van zowel de leerling als de school. Dit wordt gecombineerd met de Richtlijnen voor Gezonde Schoolkantines van het Voedingscentrum. In 2018 volgde een mooie uitbreiding van Vital4Skool. Sinds dat jaar is de formule ook actief op het ROC Amsterdam onder de naam #TGTHR.

DE FRANCHISEFORMULE VITAL4SKOOL

DE FRANCHISE-
FORMULE VITAL4SKOOL

Door een gezonde leefstijl word je vitaler. Omdat vitaliteit alles te maken heeft met bewustwording en gedragsverandering over een gezonde leefstijl, bestaat de formule Vital4Skool uit meer dan alleen het aanbieden van een gezond broodje of een flesje water.

Binnen de formule en de marketingcampagnes wordt aandacht besteed aan educatie van de leerling en het stimuleren van bewegen. Wil jij maatschappelijk verantwoord ondernemen tijdens schooltijden en zo leerlingen helpen aan een gezondere levensstijl? Dan is ondernemen bij Vital4Skool wellicht wat voor jou. De formule is een succesvol franchisemerk gebleken met als bekroning de NFV Franchise Trofee van 2019.

LOCATIE

Het is belangrijk dat leerlingen graag in de kantine komen en zich hier thuis voelen en een plek is waar de verblijfsduur van leerlingen wordt verlengd.

In samenspraak met jou en de school denkt Vital4Skool mee over de inrichting van jouw kantine. Het uitgangspunt is altijd de Vital4Skool huisstijl.

Alvorens een gezonde schoolkantine te starten dient er een locatie beschikbaar te zijn. Vital4Skool zoekt dagelijks naar geschikte scholen om het concept uit te rollen. Vital4Skool sluit het contract met de school waarna een geschikte ondernemer wordt gezocht voor de exploitatie.

VITAL4SKOOL FRANCHISE

Als zelfstandig ondernemer ben je zelf verantwoordelijk voor het resultaat in jouw Vital4Skool kantine. Maar je staat er gelukkig niet alleen voor. Dat is de kracht van de franchiseformule. Je profiteert van de aanwezige kennis en ervaring en je kunt direct aan de slag. Bijvoorbeeld met een goede naam, een aansprekend logo en alle marketingmiddelen waarvan het effect al vele malen bewezen is. Verder bestaat de dienstverlening uit:

  • Coaching op maat
  • Kwaliteitsbewaking
  • Workshops en trainingen
  • Administratie (optioneel)

Lees alles over de dienstverlening.

FRANCHISEN BIJ VITAL4SKOOL

Heb je na het lezen van deze informatie interesse in het starten van een Vital4Skool-locatie dan gaan we graag met je in gesprek om persoonlijk kennis te maken. Is er na deze kennismaking van beide kanten vertrouwen in een succesvolle samenwerking dan wordt je opgenomen in ons bestand. Zodra zich een geschikte locatie aandient dan nemen we contact met je op om te zien of er wederzijdse interesse is.

Ben je benieuwd naar de locaties waar wij op dit moment een ondernemer voor zoeken? Bekijk dan ons locatie-aanbod.

Heb jij interesse in een Vital4Skool kantine op jouw school? Ga dan naar www.vital4skool.nl voor meer informatie of download de brochure.

Volg Vital4Skool

NEEM CONTACT MET ONS OP

Schuiven naar boven