Foodmaster burger, beeld website

De nieuwe Foodmaster-website is gelanceerd

Voor wie op de Foodmaster-site is gekomen, zal het al zijn opgevallen: de nieuwe website is gelanceerd! Daarmee heeft deze formule nu een volledig nieuwe huisstijl, offline én online.

Zoeken naar jouw eigen vestiging

Op onze homepage kun je eenvoudig een vestiging bij jou in de buurt vinden! Ook kun je navigeren naar de lokale vestiging en zien of jouw Foodmaster doet aan online bestellen (want het is toch wel heel lekker om een maaltijd bezorgd te krijgen op een regenachtige dag).

Assortiment voor iedere lokale vestiging

Iedere Foodmaster-ondernemer heeft een gloednieuwe eigen website gekregen. Op onze landelijke website www.foodmaster.nl kun je vinden welke producten we bij onze vestigingen verkopen. We houden van onze oer-Hollandse frituurcultuur. Snacken mag bij dus ons. Met mate natuurlijk, maar wanneer je dan snackt moet het ook wel echt goed zijn. Daarom werken we met A-merken samen.

Op de lokale pagina’s van de vestigingen, is het gehele assortiment vindbaar! Mooi, want dan kun je alvast van tevoren kijken waar je trek in hebt.

Acties

Doe jij graag mee met acties? Iedere lokale ondernemer heeft de mogelijkheid mee te doen met landelijke acties. Op de Foodmaster-website staan deze acties altijd vermeld. Op dit moment kun je bij Foodmaster de vegetarische kroket van Mora krijgen! Ook presenteert Foodmaster dit kwartaal een voordelig menu die de klant zelf kan samenstellen.

Franchisenemer worden?

Trekt het Foodmaster-concept jou ook? Wil je stiekem misschien zelf een onderneming starten? Neem eens contact op via info@fhc-formulebeheer.nl en vraag vrijblijvend informatie aan!

Schuiven naar boven