Family Maarssen buitengevel

Family opent vijfde nieuwe vestiging van 2019

Het is een prachtig jubileumjaar voor Family. Na de opening van Family Oude Wetering, Saendelft, Purmerend en Axel dit jaar volgt de opening van wederom een nieuwe vestiging. Deze keer in het midden van het land. Family Maarssen is sinds 2 september een feit. 

De nieuwe vestiging is gelegen in het winkelcentrum Bisonspoor. Dit winkelcentrum is zich steeds meer aan het uitbreiden en heeft een grote aantrekkingskracht op de omgeving. Er zijn circa 100 winkels te vinden met Family Maarssen als nieuwe toevoeging. Tussen het shoppen door hebben bezoekers daarmee de gelegenheid om even een kopje koffie te drinken of te lunchen bij Family.

Keuze op Family door sfeergevoel

Family Maarssen zet volop in op de sfeer. De look en feel is een belangrijke factor, juist om aan te geven dat mensen echt even fijn kunnen zitten. Goede service speelt dan ook vanaf de opening gelijk een belangrijke rol.

De keuze voor de vestiging is op Family gevallen, omdat de formule verschillende eetmomenten hanteert. Zo kunnen gasten van ‘s ochtends tot ‘s avonds in het eethuis of bij het cafetariagedeelte terecht.

Van volledig nieuw pand naar verbouwing tot Family

Sommige Family-vestigingen worden van een bestaande cafetaria omgebouwd naar formulestijl. Family Maarssen was daarentegen tot voor kort een volledig casco pand. Dat betekende dat alles moest worden verbouwd en ingericht. Iedere vierkante meter kon daardoor een duidelijk doel krijgen. Zo is er een ijshoek gecreëerd voor de warme dagen en is er voldoende zitruimte voor gasten.

Een uitbreiding van Family Maarssen volgt nog. In 2020 krijgt de vestiging namelijk een terras van 70 vierkante meter erbij. Deze komt te liggen aan het marktplein dat op dit moment heringericht wordt.

Schuiven naar boven