Gastvrijheid, gezelligheid en een divers assortiment. Dat zijn de kernwaarden van Family! Om met Family verder te groeien zoekt FHC Formulebeheer franchisenemers die hier vol enthousiasme invulling aan kunnen geven in hun vestiging. Wil jij ondernemen binnen een modern fastserviceconcept en profiteren van de voordelen van een ervaren formule? Dan gaan we graag met je in gesprek!

DE FRANCHISEFORMULE FAMILY

DE FRANCHISE-
FORMULE FAMILY

Family is een fastserviceformule waar iedereen in een ongedwongen sfeer terecht kan voor een hapje en drankje. Families, vrienden, collega’s en gasten die alleen komen worden warm verwelkomd en een plek geboden die net als thuis voelt. 

Bij Family ligt de focus niet alleen op gastvrijheid, maar ook op het aanbieden van verschillende eetmomenten. Gasten kunnen terecht in het eethuis voor een kop koffie, lunch, borrel of diner. Ook is er de mogelijkheid af te halen in het cafetariagedeelte.
De benaming voor Family is daarom altijd cafetaria eethuis.

Welcome to the Family

ASSORTIMENT

De gerechten van Family zijn gemaakt om gemakkelijk en snel te bereiden en uit te serveren of mee te geven. Binnen de formule zijn een aantal unieke concepten zoals Family’s Favorieten, Verdraaid Lekker ijs en de Frietvriendjes. De combinatie van een snelle service en kwalitatieve producten maakt Family zo succesvol.

Als ondernemer bij Family maak je handig gebruik van de relaties van FHC Formulebeheer. Om kwaliteit te leveren werkt Family samen met A-merkproducten. Er is goed contact met deze merken, waardoor regelmatig leuke acties en inkoopkortingen worden aangeboden.

LOCATIE

De gevel van Family heeft een uniek ontwerp. De houtlook panelen in combinatie met het logo zorgen voor een opvallende en uitnodigende uitstraling.

Binnen maken we veel gebruik van hout in combinatie met staal. Het meubilair met de verschillende stoffen en het groen geven alles een stoere maar huiselijke uitstraling. Iedereens favoriete plek in het eethuis zijn de Family huisjes die gasten een geborgen gevoel geven.

In overleg kan worden gekeken naar de geschikte invulling van Family op jouw locatie. Ben je geïnteresseerd in het starten van een Family maar heb je nog geen pand? Neem ook eens een kijkje tussen ons locatie-aanbod!

FRANCHISEN BIJ FAMILY

Als Family-ondernemer profiteer je van veel voordelen. Zaken zoals marketing, administratie en coaching zijn een onderdeel van het dienstenpakket van FHC Formulebeheer. Zo kan jij je focussen op het runnen van jouw vestiging.  

Bij Family heerst er een echt community-gevoel. We leren van elkaar en hebben samen succes. Met een groep van ruim 100 ondernemers, heb je voldoende mogelijkheid om ervaringen en tips te delen en zo elkaar verder te helpen.

Spreekt Family jou aan en wil je vrijblijvend meer informatie over wat het inhoudt om jouw eigen vestiging te openen? Neem eens een kijkje bij onze Veelgestelde Vragen of download onze brochure . Direct contact opnemen? Vul dan het onderstaande invulformulier in, bel naar 0252-620620 of mail naar info@fhc-formulebeheer.nl. 

Volg Family

NEEM CONTACT MET ONS OP

Schuiven naar boven