DIENSTEN

Samenwerken met FHC Formulebeheer betekent dat je de voordelen gebruikt van een succesformule en tegelijkertijd jezelf blijft als zelfstandig ondernemer. Als franchiseorganisatie vinden wij persoonlijke contact en samenwerken van groot belang. Dit is binnen onze formules succesvol gebleken en daarom bouwen we hierop voort. 

Door van elkaar te leren, successen te delen en betrokkenheid te creëren wordt enthousiasme opgewekt voor zowel de ondernemer als de medewerker. Samen kan je immers meer dan alleen!

COACHING

Een belangrijke taak van een franchiseorganisatie is om het ondernemen makkelijker te maken. Dit doet FHC Formulebeheer door te faciliteren in een eigen bedrijfscoach die advies op maat geeft. Er worden mystery visits en hygiëne keuringen afgenomen om te zorgen dat je als ondernemer voldoet aan de kwaliteitsnormen, maar ook om scherp te blijven. 

Daarnaast worden er workshops georganiseerd waarin belangrijke thema’s worden besproken. Zo krijg je bijvoorbeeld beter inzicht in hoe een terras in te delen, met welke nieuwe wetgeving je te maken krijgt en hoe je jouw hygiëne kunt opschroeven. Het grote voordeel: vrijwel alle workshops zijn gratis voor onze ondernemers. 

Mystery visits
Hygiënekeuringen

Terrastraining
BHV-cursus
Nieuwe wet- en regelgeving
En veel meer

Altijd een aanspreekpunt
Minimaal één keer per maand bezoek
Persoonlijke begeleiding

MARKETING

De kracht van een formule zit in de herkenbaarheid en het onderscheidend vermogen. Voor alle formules worden marketingcampagnes uitgerold die zorgen voor meer traffic naar de vestigingen. Op de dtp-afdeling worden alle marketingmaterialen in huis ontworpen en waar mogelijk geproduceerd.

Naast de landelijke campagne hebben alle ondernemers een lokaal marketingbudget dat ingezet kan worden voor eigen acties. De actie is gemakkelijk te maken in het LSM LAB, de online marketing tool. 

Eigen website
Eigen mailadres
Eigen bezorgapp -en website
Social media beeld

Maandacties
Postermateriaal

Online omgeving voor het bestellen van marketingmaterialen
Huis-aan-huis folder

BOUWBEGELEIDING

Voordat je jouw onderneming kunt starten, moet er vaak nog een hoop gebeuren. De verbouwing is een groot project. Juist daarom hebben we een specialist bij FHC Formulebeheer die samen met de ondernemer kijkt naar de inrichting en aankleding van een pand. Ook brengt deze specialist de partijen samen om de verbouwing in goede lijnen te laten verlopen.

Persoonlijke begeleiding
Locatie volledig omzetten naar nieuwe formule

Interieuradvies op basis van de optimale routing
Inrichting volledig naar huisstijl

Bakwanden
Keukenapparatuur
Servies
En veel meer

ADMINISTRATIEVE ONDERSTEUNING

Bij FHC Formulebeheer kun je jouw administratie laten inboeken. Samen met jouw bedrijfscoach analyseer je de cijfers en stuur je op een goed bedrijfsresultaat. 

Het bijhouden van je administratie maken we zo gemakkelijk mogelijk met het online kasboek. Daarnaast werken we voor onze administratie met scan en herken software. Dit werkt tijdsbesparend. Gegevens uit facturen worden met deze software automatisch ingelezen en automatisch in het factuurverwerkingssysteem gezet.

Gegevens automatisch ingelezen
Tijdsbesparend

Persoonlijke boekhouding
Inzicht in cijfers

SAMENWERKING GROOTHANDEL & A-MERKEN

Als ondernemer profiteer je bij FHC Formulebeheer ook van de voordelen van ons netwerk. Wij hebben samenwerkingen met grote A-merken en de VHC groothandels. Dit maakt dat we altijd op de hoogte zijn van nieuwe producten en ontwikkelingen en gericht aan verkoopacties kunnen doen. 

Goede productkwaliteit gegarandeerd
Inkoopvoordelen

Kortingen voor franchisenemers van FHC tot wel 20%
Goede relatie waardoor probleemoplossing sneller en soepeler verloopt

WEBPORTAL

Onze webportal FHC Kennisnet geeft ondernemers inzicht in welke ontwikkelingen binnen de formules spelen. Denk bijvoorbeeld aan nieuwe wetgeving of leuke inkoopacties van de groothandel. De webportal biedt ook inzicht in jouw onderneming. Je vindt er onder andere jouw hygiënerapportages en financiën terug. Zo heb je alles in een duidelijk overzicht. 

Inzicht in cijfers van mystery visits
Inzicht in hygiënerapportages
Inzicht in financiën

Beelden en teksten voor social media
Aanvragen van marketingmaterialen voor de eigen vestiging

Informatie over allerlei onderwerpen, van hoe social media in te richten tot hoe hygiëne op de werkvloer te verzorgen
Intern nieuws

Schuiven naar boven