Foodmaster is een vette formule met gezond rendement. Start jij jouw eigen Foodmaster, dan pak je jouw voordeel uit de moderne huisstijl en het merk Foodmaster.

DE FRANCHISEFORMULE FOODMASTER

DE FRANCHISE-
FORMULE FOODMASTER

Foodmaster is een oer-Hollandse cafetaria in een modern jasje. De formule viert de klassieke Hollandse snacks, zoals de frikandel en de kroket, door echt goede kwaliteit te bieden. A-merken dus! En tegelijkertijd goede zorg voor de producten die over de toonbank gaan. 

De uitstraling van Foodmaster is moderne door de frisse denimtonen en stoere materialen als eiken en beton. Ook online is Foodmaster actief. Meer dan 30% van de Foodmasters in Nederland is actief in bezorgen. Het concept leent zich perfect voor deze trend, juist omdat Foodmaster snel producten bereid. Voor veel van onze ondernemers is het toevoegen van een bezorgplatform ook bijzonder lucratief!

Foodmaster interieur
oodmaster de lekkerste sinds vroeger

BEN JIJ DE NIEUWE FOODMASTER-ONDERNEMER?

Foodmaster-ondernemers zijn echte frituurfanaten. Ze houden ervan om klanten te verwelkomen en snel te kunnen helpen met een maaltijd of snack. Als Foodmaster-ondernemer ben je een meester van de frituur! 

JOUW CAFETARIA OMZETTEN NAAR FOODMASTER

Bij Foodmaster hebben we speciale bouw- en verbouwbegeleiding waar je als franchisenemer handig gebruik van kunt maken. Een specialist gaat met jou kijken naar de mogelijkheden voor het inrichten van jouw Foodmaster. Ook ontvang je als franchisenemer van Foodmaster grote korting op apparatuur, zoals de bakwand. 

Lees meer over bouwbegeleiding voor jouw nieuwe Foodmaster.

OPEN JOUW EIGEN FOODMASTER-VESTIGING

Spreekt Foodmaster jou aan en wil je vrijblijvend meer informatie over wat het inhoudt om jouw eigen vestiging te openen? Vul dan het contactformulier in, bel naar 0252 620620 of mail naar info@fhc-formulebeheer.nl.

Voor meer informatie kan je tevens de brochure downloaden

Volg Foodmaster

NEEM CONTACT MET ONS OP

Schuiven naar boven