LOCATIES

Heb jij de wens om een  horecazaak te starten, maar heb je nog geen geschikte locatie gevonden? Wij hebben regelmatig locaties waar wij enthousiaste ondernemers voor zoeken! Zie hieronder het volledige aanbod.

Is er op dit moment geen locatie-aanbod? Wie weet hebben we alsnog wat voor jou! Neem vooral contact met ons op.

We hebben nu een Family-locatie beschikbaar in Hulst. Ben jij de ondernemer die deze locatie tot een topvestiging gaat maken? 

Scroll naar beneden voor meer informatie.

Family Naarden is een compacte locatie in de pitoreske winkelstraat. De locatie is onlangs gedeeltelijk is vernieuwd. 

Scroll naar beneden voor meer informatie.

Foodmaster Weesp is een leuke buurtcafetaria met een echte wijkfunctie. Deze Foodmaster is de ideale cafetaria voor een starter. 

Scroll naar beneden voor meer informatie.

FAMILY IN HULST

OPEN EEN FAMILY IN HULST

In Hulst is een prachtig casco-pand beschikbaar voor een nieuwe Family. Het pand bevindt zich op de Grote Markt in het toeristische Hulst in de voormalige ABN AMRO bank. Dit is gelegen in het centrum tussen de winkels en de horeca en daarmee dus ook een uitgelezen kans om een succesvolle Family te starten.

Bij Family maak je gebruik van franchise en kun je toch zelfstandig ondernemen. Bij Family staat de ondernemer centraal. De gasten komen immers voor jou en jouw specialiteiten. Met kernwaarden als “vers&gezond”, “duurzaam” en het “thuisgevoel” onderscheidt Family zich van de normale cafetaria.

IETS VOOR JOU?

Ben jij de ondernemer die in Hulst een Family op gaat zetten?
Ben jij:

  • Ambitieus?
  • Iemand die een bedrijf wilt waar zowel serveren als aan de balie bestellen mogelijk is?
  • Iemand die graag wil gebruikmaken van de bekendheid en de kunde van een succesvolle formule. 

Lees meer over dit mooie casco-pand en neem contact op met Eigen Horeca Makelaar!

FAMILY IN NAARDEN

OPEN EEN FAMILY IN nAARDEN

Family Naarden is een bestaande Family vestiging die ter overname wordt aangeboden. De locatie is gelegen in het pitoreske hart van Naarden. Het is een compacte vestiging die onlangs gedeeltelijk is vernieuwd.

Bij Family maak je gebruik van franchise en kun je toch zelfstandig ondernemen. Bij Family staat de ondernemer centraal. De gasten komen immers voor jou en jouw specialiteiten. Met kernwaarden als “voor elke moment”, “duurzaam” en het “thuisgevoel” onderscheidt Family zich van de normale cafetaria.

IETS VOOR JOU?

Family Naarden is iets voor jou als jij wilt ondernemen in een formule waarin een mooie mix van afhalen en blijven eten is en waar gastvrijheid een belangrijke rol speelt.

De locatie;

  • is 110m2 en beschikt over 22 zitplaatsen binnen en 8 buiten.
  • biedt eventueel de mogelijkheid van een bovenwoning.
  • heeft een bakwand die 2 jaar geleden is vernieuwd.

De vraagprijs is €130.000. Interesse? Neem dan contact op met Gilbert Boon, manager nieuwe franchisevestigingen bij FHC Formulebeheer.

FOODMASTER WEESP

START EEN fOODMASTER IN WEESP

Foodmaster Weesp is een bestaande Foodmaster vestiging die ter overname wordt aangeboden. De locatie is gelegen in een woonwijk en naast een drukbezochte supermarkt. De uitstraling van de winkel is onlangs gemoderniseerd.

Foodmaster is een franchise-formule waardoor je profiteert van de kennis en kunde van een landelijke organisatie. Binnen de formule is er voldoende ruimte om zelf te ondernemen. 
Onder de noemer Foodmaster, de lekkerste sinds vroeger, omarmt de traditionele snackbar en geeft deze een modern tintje.

IETS VOOR JOU?

Ben jij een (startende) ondernemer met ervaring in het horeca-vak en een echte liefhebber van de frituurcultuur. Dan is dit misschien wat voor jou. 

De locatie; 

  • heeft een verzorgingsgebied van zo’n 3395 inwoners. Wanneer gestart wordt met bezorging zal dit met zo’n 1500 inwoners worden vergroot.
  • draait nu een omzet van €130.000 per jaar. Het verleden toont aan dat hogere omzetten mogelijk zijn. 

De vraagprijs voor deze Foodmaster-locatie bedraagt €45.000. Interesse? Neem dan contact op met Gilbert Boon, manager nieuwe franchisevestigingen bij FHC Formulebeheer.

Schuiven naar boven