Samenwerking Vital4Skool Cater Concept Ondertekening

Vital4Skool en Cater Concept slaan handen ineen

Vital4Skool en Cater Concept bundelen de krachten! Deze twee bekenden in de wereld van onderwijscatering hebben besloten een samenwerking aan te gaan binnen de catering in het beroepsonderwijs. Het doel: succesvolle schoolkantines met gezondheid en gastvrijheid als uitgangspunten.

Vital4Skool heeft meer dan 10 jaar ervaring in de schoolcatering. Binnen de samenwerking draagt het zorg voor de operationele ondersteuning op 130 locaties in fastfood, horeca en catering. FHC Formulebeheer faciliteert daarin om de uitstraling uitnodigend te maken. Ook pakt het de marketingacties op en selecteert het lekkere en gezonde producten die passen bij de doelgroep. Deze combinatie aan activiteiten maakt dat de formule staat als een huis. Met als resultaat het winnen van de Nederlandse Franchise Trofee 2019.

Trots op deze nieuwe stap voor Vital4Skool

De samenwerking met Cater Concept is een mooie stap voor Vital4Skool. “Ik ben bijzonder trots dat wij kunnen samenwerken met een professionele partner als Cater Concept,” zegt Ralph Markwat. “Om de groei te faciliteren en de operatie nog beter te kunnen uitvoeren hebben Cater Concept en wij elkaar gevonden. De cultuur die in onze bedrijven heerst is bijzonder goed te vergelijken. We hebben dezelfde visie naar de toekomst, namelijk: ‘Goed eten en drinken serveren met oog voor de omgeving en wensen van de opdrachtgevers’. Door de korte lijnen die onze organisaties kenmerken zijn wij in staat concepten op maat aan te bieden. Door de samenwerking zijn wij ook in staat op te schalen waar dat nodig is.”

Wat is Cater Concept?

Cater Concept heeft zich in de afgelopen 29 jaar gespecialiseerd in het succesvol exploiteren van school- en bedrijfscateringlocaties. Waarbij passie voor eten en drinken en een persoonlijke aanpak centraal staan. Met een hecht team speelt zij in op de specifieke behoeftes wat zorgt voor een unieke meerwaarde. Door nu de krachten te bundelen ontstaat een mooie samenwerking waar een sterke formule wordt gecombineerd met goede service en een aansprekend, vers en lekker assortiment.

Directeur Roy Heetkamp zegt hierover: “Als twee gedegen en gezonde bedrijven gaan wij onze horizon verbreden en zijn ook wij trots op het partnerschap met mede VOCC lid Vital4Skool. Dit onder het mom van: alleen ga je sneller, maar samen kom je verder”.

De duurzame samenwerking start met ingang van het schooljaar 2019/2020 op een aantal mbo-locaties. De samenwerking wordt op termijn mogelijk uitgebreid met nieuwe opdrachtgevers binnen het middelbaar en/of hoger beroepsonderwijs.

Schuiven naar boven